ReFit uw verzuimspecialist

ReFit verzuimadvies, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie

ReFit is een dynamische organisatie met verzuimspecialisten die doen wat we beloven. We realiseren groei door kwaliteit te bieden en betrokken te zijn bij uw onderneming.

De professionals van ReFit staan dagelijks voor u klaar om u te helpen met verzuimadvies, preventie, verzuimbegeleiding en re-integratie. Zo kunt u zich bezig houden met uw onderneming én heeft u gespecialiseerde kennis in huis. ReFit werkt met een geavanceerd verzuimsysteem waarmee u online inzicht in uw verzuim krijgt.

Onze doelstelling is om u van uitstekende verzuimservice te voorzien. Door strakke verzuimprotocollen te hanteren, kunnen we de continuïteit van uw onderneming garanderen. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de rechten en plichten van de werknemer alsmede inachtneming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Verplichtingen wet- en regelgeving

De verplichtingen die uit wet- en regelgeving voortvloeien zijn een zware administratieve last. Naleving van die procedures is niet eenvoudig. De professionals van ReFit zijn deskundig in deze complexe, telkens aan verandering onderhevige, wet- en regelgeving. Door onze verzuimbegeleiding zullen zieke werknemers eerder en gemotiveerder weer gaan werken. Daarmee bespaart u kosten voor het betalen van vervanging en re-integratie trajecten.

"De lagere premieafdracht was voor ons de belangrijkste reden om eigenrisicodrager voor de Ziektewet te worden. De verzuimbegeleiding van al onze medewerkers hebben wij uitbesteed aan ReFit. Door het eigenrisicodragen krijgen we de kosten van verzuim veel beter inzichtelijk en ReFit neemt ons veel werk uit handen. Zij controleren snel en goed waardoor onze medewerkers minder lang ziek zijn. De rapportages uit het gebruiksvriendelijke verzuimsysteem, geven ons inzicht in ons ziekteverzuim. ReFit is laagdrempelig en er zijn korte communicatielijnen. Ik voel hun persoonlijke aandacht en betrokkenheid."

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We leggen u graag in detail uit wat Eigenrisicodragen van de Ziektewet voor voordelen oplevert!

Klant aan het woord

De rapportages uit het gebruiksvriendelijke verzuimsysteem geven ons inzicht in ons ziekteverzuim. ReFit is laagdrempelig en er zijn korte communicatielijnen. Ik voel hun persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
De verzuimbegeleiding van al onze medewerkers hebben wij uitbesteed aan ReFit. Door het eigenrisicodragen krijgen we de kosten van verzuim veel beter inzichtelijk en ReFit neemt ons veel werk uit handen