Verzuimpreventie

Ziekteverzuimpreventie is meer dan alleen fruit op het werk aanbieden

Verzuimpreventie is een investering die u misschien liever niet doet. En dat snappen wij. Maar heeft uw bedrijf inzicht in wat ziekteverzuim uw organisatie daadwerkelijk kost? Steeds meer bedrijven hebben moeite om hun ziekteverzuim in controle te houden en om werknemers te behoeden van o.a. burn-outs. Als verzuimspecialist heeft ReFit zeer ruime kennis en ervaring op het gebied van verzuimpreventie. Hierdoor kan ReFit uw organisatie voorzien van effectieve verzuimbegeleiding en verzuimpreventie.

Voordelen van verzuimpreventie…

Meer investeren in verzuimpreventie werkt door in het gehele werkproces van uw werknemers. Door het bieden van zorg in de vorm van verzuimpreventie zal de vitaliteit van werknemers toenemen. Daardoor wordt niet alleen de inzetbaarheid van de werknemers verhoogd, maar ook uw omzet zal stijgen. Verzuimpreventie kan al op een laagdrempelige manier ingezet worden en zorgt voor daadwerkelijke resultaten. Ook wanneer u behoefte heeft aan een bredere aanpak rondom verzuimpreventie kan ReFit hierin voorzien. Investeer in verzuimpreventie en u zult zien dat het naast gezondere medewerkers ook een positief effect heeft op uw resultaat. Ziekteverzuimpreventie zorgt voor minder verzuim en levert u:

  • Vitalere werknemers
  • Hogere inzetbaarheid van werknemers
  • Hogere omzet voor uw organisatie

…maak gebruik van ons brede netwerk

Wanneer uw werknemers complexe klachten ervaren en daardoor niet optimaal inzetbaar zijn, kan dit leiden tot lastige situaties. Wanneer u zich in een dergelijke lastige situatie begeeft, is ReFit er om te ondersteunen en de situatie samen met u aan te pakken. ReFit heeft zeer ruime kennis en ervaring als ziekteverzuimspecialist en kan ook uw organisatie helpen. ReFit heeft een netwerk van providers om zich heen verzameld waardoor er een breed scala aan specialisten aanwezig is. Hierdoor kunnen wij in een korte tijd daadkrachtige oplossingen zoeken en uw werknemers beter begeleiden en weer inzetbaar krijgen.

Gezondere werknemers? Vraag een verzuimpreventie advies aan!

Benieuwd wat verzuimpreventie inhoudt als u voor ReFit kiest? Ga in gesprek met één van onze verzuimspecialisten en laat u op maat adviseren om ook uw verzuimbeleid te verbeteren. Neem nu contact op of maak een afspraak met één van onze verzuimspecialisten. ReFit is uw verzuimspecialist.

Klant aan het woord

De rapportages uit het gebruiksvriendelijke verzuimsysteem geven ons inzicht in ons ziekteverzuim. ReFit is laagdrempelig en er zijn korte communicatielijnen. Ik voel hun persoonlijke aandacht en betrokkenheid.
De verzuimbegeleiding van al onze medewerkers hebben wij uitbesteed aan ReFit. Door het eigenrisicodragen krijgen we de kosten van verzuim veel beter inzichtelijk en ReFit neemt ons veel werk uit handen